C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst
31.8.2020

C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designhus

C.F. Møller Architects indleder et samarbejde med det unge firma Gejst om udviklingen af foreløbig tre produkter til hjemmet, hvoraf det ene allerede er på markedet.
C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst
C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst

C.F. Møllers afdeling for Industrial Design samarbejder med en række danske og internationale virksomheder om design og udvikling af innovative og meningsfulde produkter til bygninger, deres omgivelser og livet der leves i dem. Nu har afdelingen indgået en aftale med det unge danske firma Gejst om foreløbig tre produkter, hvor det ene allerede er på markedet.

 

- C.F. Møller Architects og Gejst er et godt match, da vi deler de samme nordiske værdier og har fokus på det enkle og holdbare design, fortæller Jon Brøcker, chef for C.F. Møller Architects afdeling for Industrial Design.

 

Dekorativ og funktionel
Det første produkt, som C.F. Møller Architects og Gejst lancerer er allerede i handlen og hedder Retell. Retell er en rund og indrammet opslagstavle beregnet til at hænge på væggen. Retell kan bruges som nåletavle eller alene som dekorativt element, der samtidig bidrager til at forbedre akustikken i rummet. Designet er enkelt.


- Vi er rigtig glade for samarbejdet med C.F. Møller Architects. Vi er kommet godt i gang med opslagstavlen Retell, som allerede er ude i butikkerne og online, og er i fuld gang med det kreative samarbejde om næste produkt, fortæller Nadia Lassen, som er medejer af Gejst.

 

Går alt efter planen vil næste produkt skabt i samarbejde mellem C.F. Møller Architects og Gejst blive lanceret i 2020.

 

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Den specialiserede afdeling for Industrial Design samarbejder med danske og internationale virksomheder. Arbejdet bygger på skandinaviske designtraditioner og sigter på at opnå et enkelt og tydeligt udtryk med fokus på funktion, æstetik og formidling.

 

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

 

Om Gejst
Med en stærk passion for det gode, holdbare design blev Gejst stiftet i foråret 2013. Målet var at udfordre den konventionelle tilgang til design og herved skabe tidløse produkter – både designmæssigt såvel som i materialer. Gejst er mere end blot et navn, det var fundamentet for virksomheden og denne følelse gennemsyrer stadig hver eneste tanke og produkt vi producerer.

 

Hvert design er et vidnesbyrd om denne følelse, og det er vores måde at dele Gejst med verden.
Inspireret af den nordiske livsstil skaber Gejst moderne interiørprodukter i høj kvalitet, som skaber gejst og glæde i hjem verden over, hver dag. For alle Gejst produkter er designet af dygtige danske og internationale designere med ét formål – at skabe Gejst for dig.

 

Retell

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder