Associeret partner og afdelingschef Franz Ødum - C.F. Møller Architects finner ny avdelingsleder internt - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew
19.4.2021

C.F. Møller Architects finner ny avdelingsleder internt

Assosiert partner Franz Ødum blir ny avdelingsleder hos C.F. Møller i København, og dermed matcher kontoret C.F. Møllers øvrige organisering.
Partner og arkitekt Lone Wiggers, C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects finner ny avdelingsleder internt - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

C.F. Møller i København benytter muligheten som følge av avgangen til avdelingsdirektør Mette Lyng Hansen, muligheten til å omorganisere seg og etablere en stilling som avdelingsleder. Dermed får kontoret i København en ledelsesstruktur som matcher C.F. Møllers øvrige kontorer og skaper en tydelig fordeling av lederrollene.

 

Den nye avdelingslederen Franz Ødum er rekruttert internt. Franz Ødum kom til C.F. Møller Architects i 2011 som prosjektleder, og han har blant annet arbeidet med en rekke unike boligprosjekter og utviklingsoppgaver. Siden 2016 har han også vært assosiert partner.

 

– Siden han startet i C.F. Møller har Franz vist et stort talent for både arkitektur og ledelse, og vi er både glade og stolte over at Franz nå starter i rollen som avdelingsleder, og at vi samtidig benytter muligheten til å skape en strømlinjeformet organisasjon i forlengelse av den utviklingen C.F. Møller står overfor, sier Lone Wiggers, partner og arkitekt hos C.F. Møller i København.

 

Franz Ødum har sin første arbeidsdag i den nye stillingen 1. mai, men begynner allerede nå å sette seg i avdelingslederstolen, samtidig som han skal fortsette som prosjektleder for sine pågående prosjekter.

 

– Jeg er svært glad for å få denne muligheten, og jeg gleder meg til å komme i gang med det jeg både ser på som en ny rolle, og også som en forlengelse og styrking av det jeg arbeider med i dag, sier Franz Ødum.

 

Ledelsen av kontoret i København består dermed av partnerne Mads Mandrup Hansen og Lone Wiggers, Thue Borgen Hasløv som er ansvarlig for konkurranseavdelingen, og avdelingsleder Franz Ødum.

 

Franz Ødum kom til C.F. Møller i 2011 fra Jull | Frost Arkitekter og er utdannet ved arkitektskolen i Aarhus.

 

C.F. Møller Architects har i dag cirka 300 medarbeidere, og selskapet har hovedkontor i Aarhus og kontorer i Oslo, København, Aalborg, Stockholm, Malmö, London og Berlin.

 

Mette Lyng Hansen begynner som CEO i Gottlieb Paludan Architects.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter