Ny partner og CEO i C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: Mew
14.1.2019

Ny partner og CEO i C.F. Møller Architects

C.F. Møllers nåværende visedirektør, jurist Lone Bendorff, blir en del av partnerskapet, og utnevnes samtidig til ny CEO hos C.F. Møller Architects.

Dagens CEO, arkitekt og partner Klaus Toustrup, har de siste fem årene ivaretatt rollen som CEO parallelt med utviklingen av store prosjekter. Det i en tid da det var behov for fokus på C.F. Møllers utvikling av virksomheten og en profesjonalisering av hele organisasjonen. Nå har Klaus Toustrup valgt at tiden er inne for å sende stafettpinnen videre, slik at han selv kan fokusere mer på utviklingen av arkitekturen gjennom kunderelasjoner og akkvisisjon av nye prosjekter.

 

– Det er med stor glede at vi nå kan presentere Lone Bendorff som partner og CEO i C.F. Møller Architects. Med Lone får vi en kapasitet med internasjonal visjon og ledelseserfaring, som det ikke er mange av i arkitektverdenen. Sammen med Lones både sterke og behagelige personlighet og forståelse for arkitektfaget og byggebransjen, er denne utnevnelsen både gledelig og naturlig, sier styreleder Klavs Hyttel.

 

Klaus Toustrup fortsetter i C.F. Møllers ledelse, samtidig som han gir stafettpinnen som CEO til Lone Bendorff.

 

– Det er med glede og trygghet jeg gir stafettpinnen videre til Lone. Hun har lenge vært en viktig del av ledergruppen vår, og nå får hun fullt fokus på videreutviklingen av C.F. Møllers posisjon og potensial. Lones internasjonale erfaring fra hennes tid hos Vestas, og hennes teft for å dekode og fremheve C.F. Møllers unike kultur og verdier, gjør Lone til et sterk ledelsesmessig og fremtidsrettet midtpunkt for hele C.F. Møller-konsernet i fremtiden, uttaler Klaus Toustrup.

 

Lone Bendorff kom til C.F. Møller Architects i 2015 fra stillingen som Senior Vice President Legal & Risk Management hos Vestas, og i august 2017 begynte hun i ledelsen som visedirektør. Hun uttrykker både stor glede og ydmykhet over utnevnelsen til CEO.

– Jeg gleder meg til den nye rollen, og selv om jeg går til den med en viss ærefrykt og respekt, føler jeg meg samtidig godt rustet for oppgaven. Jeg har følt meg hjemme hos C.F. Møller fra første dag, hvor nøkkelord som troverdighet, ansvarlighet og stor faglig dyktighet gir en solid base og et viktig samhold. Samtidig har jeg satt pris på å kunne bli kjent med både byggebransjen og menneskene i den de siste tre årene. Arkitekter deltar i mange formelle og uformelle partnerskap i realiseringen av både små og store prosjekter. Her må man tenke på både menneskelige relasjoner og forstå alle parters interesser og økonomiske forutsetninger, og jeg føler meg hjemme i berøringspunktene vi deler med resten av byggebransjen, sier Lone Bendorff.

 

Lone Bendorff er utdannet jurist ved Aarhus Universitet og Kings College, London. Før C.F. Møller Architects og Vestas var hun jurist hos Gorrissen Federspiel fra 1998 til 2005.

 

Nå består ledelsen av CEO Lone Bendorff, styreleder Klavs Hyttel, økonomidirektør Birgit Møller og partner Klaus Toustrup.

 

Partnerskapet består av arkitektene Klaus Toustrup, Klavs Hyttel, Michael Kruse, Julian Weyer, Mads Mandrup Hansen, Lone Wiggers, Mårten Leringe og Christian Dahle, og jurist Lone Bendorff.

 

Det er syv assosierte partnere. Disse er arkitektene Jonas Toft Lehmann, Rune Bjerno Nielsen, Lasse Vilstrup Palm, Ola Jonsson, Rolf Nielsen, Thue Borgen Hasløv og Franz C.A. Ødum.

 

Om C.F. Møller
C.F. Møller Architects er et av Skandinavias ledende arkitektfirmaer, med mer enn 90 år med prisvinnende prosjekter i Norden og resten av verden.

Hver dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på erfaring, innovasjon og nordiske verdier, som sikrer bærekraftige og estetiske løsninger med varig verdi for kunder, brukere og samfunn.

I dag har arkitektkontoret ca. 330 medarbeidere. Vi har kontor i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm og London.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter