Pris for nyskapende løsninger - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
2.4.2019

Pris for nyskapende løsninger

C.F. Møller Design og Normbau har fått tildelt utmerkelsen «Design Plus powered by ISH 2019» for det nye modulære setesystemet.
Pris for nyskapende løsninger - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Pris for nyskapende løsninger - C.F. Møller. Photo: Normbau

Funksjonalitet og estetikk kombinert på en harmonisk måte i et produkt: Vi presenterer det nye og modulære setesystemet, som er utviklet av C.F. Møller Design i samarbeid med Normbau GmbH.


Systemet kombinerer sikkerheten ved et tilgjengelig baderom med en rekke fleksible løsninger som oppfyller brukerens krav. Det ble presentert under ISH 2019 i Frankfurt, og ble tildelt utmerkelsen Design Plus på åpningsdagen, 22. mars.


Innovativ funksjonalitet med tidløs design
Bak den tidløse og diskrete designen skjuler denne løsningen et høyteknologisk produkt med avanserte funksjoner som kan skreddersys etter brukernes individuelle behov. Ergonomi og estetikk var de viktigste faktorene i designfasen av dette setet med strukturert overflate. Den diskrete designen understrekes av setet og ryggstøttens slanke utforming med mykt avrundede kanter. Selv i oppfelt posisjon inngås det ingen kompromisser med det visuelle uttrykket. Det modulære setesystemet er tilgjengelig i hvitt eller antrasitt.


Modulær utvidelse for individuelle behov
Setet festes til en Vario-plate, noe som gjør det enkelt å både montere og fjerne. Det kan også festes til støttestangen i dusjen eller til veggen avhengig av hva brukeren foretrekker. Overflatenes jevne og flytende design er ekstremt enkle å holde rene, noe som gjør dette til et praktisk hjelpemiddel i hverdagen. Og med muligheten til å montere ekstra moduler, inkludert ryggstøtte, armlener og gulvstøtte, kan dette allsidige setesystemet tilpasses ethvert behov. Armlenene kan betjenes enkeltvis, og de har to posisjoner for tilpasset støtte. Når setet legges ned, vil den trykkdrevne gulvstøtten, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, åpnes automatisk som en helt integrert og sømløs del av den svært gode designen.


Design Plus-utmerkelse for nyskapende løsninger
Det nye, modulære sittesystemets funksjonelle og estetiske egenskaper har også tatt fagmiljøene med storm. Juryen for «Design Plus powered by ISH 2019» valgte ut denne innovasjonen fra Normbau som en av årets prisvinnere. I nominasjonen står det at produktet gir overlegen ytelse ved hjelp av en smart kombinasjon av teknologi og design.


Om C.F. Møller Design
C.F. Møller Design er en del av C.F. Møller Architects. C.F. Møller Design samarbeider med danske og internasjonale selskaper om design og utvikling av innovative produkter for hus, omgivelser og livene som leves i dem.


Om Normbau
Siden NORMBAU ble grunnlagt i 1954 har selskapet utviklet seg fra å være en familieeid bedrift til å bli en produsent og verdensomspennende leverandør av kvalitetsprodukter innen arkitektonisk utstyr, elektroniske adgangssystemer og interiørsystemer.


Om ISH
ISH er verdens største messe med fokus på ansvarlig bruk av vann og energi i bygninger. Den definerer trender for moderne baderomsdesign, bærekraftige løsninger for varme- og klimaanlegg og systemer for smarthus.

 

C.F. Møller Design
Normbau
ISH

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter