Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio
27.8.2019

Ny nordisk designserie

C.F. Møller Architects’ designere lanserer i samarbeid med Randi en ny ikonisk og funksjonell tilbehørsserie til baderommet, med nordiske røtter.
Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio
Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio

Cone Collection er navnet på en helt ny dekorativ og funksjonell tilbehørsserie, primært til baderommet, og med mange variasjons- og bruksmuligheter.

 

Designen er basert på formen av en kjegle som er skåret i skiver. Kombinasjonen av plater i forskjellige materialer og overflater sikrer en gjenkjennelig og sammenhengende identitet til en rekke hverdagsprodukter som oppleves sammen på baderommet, men som har helt forskjellig funksjon. Den koniske formen er valgt på grunn av en rekke åpenbare fordeler. Den tydelige identiteten, den iboende funksjonaliteten og de gode driftsmessige egenskapene som gjør monteringen enkel og effektiv.

 

– Bakgrunnen for Cone er et ønske om å skape en nordisk serie med stor mulighet for variasjon i både uttrykk og pris, men samtidig med en tydelig identitet og sammenheng. Serien skal fungere i mange forskjellige bygninger og private hjem med forskjellig økonomi og forskjellige ønsker om baderommets innredning og uttrykk, forteller Jon Brøcker, sjef for C.F. Møllers designavdeling.

 

Seriens elementer

Derfor består serien, innenfor rammene for det valgte formspråket, både av den rimelige varianten med gode basisfunksjoner, og den multifunksjonelle varianten med det eksklusive uttrykket. Alle elementer gir rom for individuell tilpasning av farge og overflate.

 

Knaggene er tilgjengelige i to størrelser. Den store kan kombineres med en treplate, slik at den blir til en funksjonell og dekorativ krok for en veske, et tørkle eller en frakk, som på den måten holdes i passende avstand fra veggen. 

 

I serien finner vi også holder til toalettrullen og reserverullen – begge med samme utskiftbare front som knaggene.

 

Baderommet trenger løsninger som både er svært praktiske og som underbygger ønsket om personlig velvære og stil. Denne dualiteten gjenspeiles i utformingen av Cone-serien, som kombinerer hensynet til robust drift med individuell tilpasning.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter