C.F. Møller Architects innleder samarbeid med et ungt, dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst
31.8.2020

C.F. Møller Architects innleder samarbeid med et ungt, dansk designhus

C.F. Møller Architects innleder et samarbeid med det unge firmaet Gejst om utvikling av foreløpig tre produkter til hjemmet, hvorav det ene allerede er på markedet.
C.F. Møller Architects innleder samarbeid med et ungt, dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst
C.F. Møller Architects innleder samarbeid med et ungt, dansk designhus - C.F. Møller. Photo: Gejst

C.F. Møllers avdeling for Industrial Design samarbeider med mange danske og internasjonale bedrifter om design og utvikling av innovative og betydningsfulle produkter til bygninger, deres omgivelser og livet som leves i dem. Nå har avdelingen inngått en avtale med det unge, danske firmaet Gejst om foreløpig tre produkter, hvorav det ene allerede er på markedet.

 

– C.F. Møller Architects og Gejst er en god match, siden vi deler de samme nordiske verdiene og har fokus på enkel og holdbar design, forteller Jon Brøcker, leder for C.F. Møller Architects avdeling for Industrial Design.

 

Dekorativt og funksjonelt
Det første produkt C.F. Møller Architects og Gejst lanserer, er allerede i hyllene, og det heter Retell. Retell er en rund og innrammet oppslagstavle som skal henges på veggen. Retell kan brukes som nåletavle eller for seg selv som et dekorativt element som samtidig bidrar til å forbedre akustikken i rommet. Designen er enkel.


– Vi er svært fornøyde med samarbeidet med C.F. Møller Architects. Vi har kommet godt i gang med oppslagstavlen Retell, som allerede er ute i butikkene og tilgjengelig på nett, og vi er i full gang med det kreative samarbeidet om det neste produktet, forteller Nadia Lassen, som er medeier av Gejst.

 

Hvis alt går etter planen, vil det neste produktet som har blitt skapt i samarbeid mellom C.F. Møller Architects og Gejst, lanseres i 2020.

 

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er et av Skandinavias ledende arkitektfirmaer, med mer enn 90 år med prisvinnende prosjekter i Norden og resten av verden. Den spesialiserte avdelingen for Industrial Design samarbeider med danske og internasjonale virksomheter. Arbeidet er basert på skandinaviske designtradisjoner og har som mål å oppnå et enkelt og tydelig uttrykk med fokus på funksjon, estetikk og formidling.


C.F. Møller Architects mener at hensyn til miljø, ressurser, prosjektøkonomi, samfunnsansvar og kvalitet er helt avgjørende i virksomheten, og denne helhetlige tilnærmingen er grunnleggende for alle virksomhetens prosjekter – fra masterplan til de minste detaljene.

 

Om Gejst
Gejst ble stiftet våren 2013 og har en sterk lidenskap for god og holdbar design. Målet var å utfordre den konvensjonelle tilgangen til design og på den måten skape tidløse produkter – både designmessig og i materialer. Gejst er mer enn bare et navn. Det var grunnlaget for virksomheten, og denne følelsen gjennomsyrer stadig hver eneste tanke og hvert eneste produkt vi produserer.


Hver design er et vitnesbyrd om denne følelsen, og det er vår måte å dele Gejst med verden.
Inspirert av den nordiske livsstilen skaper Gejst moderne interiørprodukter av høy kvalitet, som skaper begeistring og glede i hjem over hele verden hver eneste dag. For alle Gejst-produkter er designet av dyktige danske og internasjonale designere med ett mål for øyet – å skape begeistring hos deg.

 

Retell

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter