Lørke Berg & Marlene Mørup Damgaard-Sørensen - Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Silas Andersen
2.11.2023

Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources

Vi er glade for å ønske Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vår nye leder for Business Development og Lærke Berg som vår nye leder for Group Human Resources fra 1. november.
Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources - C.F. Møller

Stillingen som leder for Business Development er ny i C.F. Møller. Den overordnede oppgaven er å sikre og styrke vår innsats for nye oppdrag både nasjonalt og internasjonalt, det samsvarer med vår visjon om å forbedre livet for mennesker og planeten i tett tilknytning til alle våre avdelinger, eksisterende og fremtidige kunder.


Marlene er utdannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus og kommer til C.F. Møller etter å ha jobbet i flere år med forretningsutvikling hos CEBRA, AART architects og Schmidt Hammer and Lassen.

Lærke Berg - Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Silas Andersen

Lærke Berg blir med oss som vår nye leder for Group Human Resources. Lærke har også sin base i Århus og har både en mastergrad i psykologi og bedriftsadministrasjon fra Århus universitet, samt en mastergrad i organisatorisk coaching og læring fra Aalborg universitet.


Lærke har mer enn 15 års erfaring innen HR, fra kommunen Århus og frem til i dag som Director for People Development hos Novicell, et internasjonal digitalbyrå."

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter