REECH, C.F. Møller Architects - C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst
REECH, C.F. Møller Architects - C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst
12.9.2022

C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen

C. F. Møller Architects designer en ny trapp for danske Gejst i et enkelt og stramt design som kombinerer gode og funksjonelle kvaliteter med et vakkert og grafisk uttrykk.

 

Trinnstigen, som bærer navnet REECH, er sammenleggbar og beregnet for å henges på veggen, slik at den alltid er tilgjengelig når du skal litt høyere.


REECH trappestigen er et praktisk lite møbel til hjemmet; designet for å gjøre hverdagen enklere og vakrere. REECH er ideell i alle husets rom som en hjelp for å nå de øvre hyllene og skapene, men kan også brukes i hjørnet av stuen med en plante på, som ekstra sitteplass til de minste eller på kjøkkenet når barna skal hjelpe til med å lage mat. Det er ingen tvil om at REECH vil passe godt inn i ethvert hjem som setter pris på god og slitesterk design.

Jon Brøcker / C.F. Møller Architects - C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

"Vi ønsket å ære trappestigens naturlige karakter.. Utgangspunktet vårt har derfor vært å lage en liten stige/ut fellbar stol som også ser fantastisk ut når den henger på veggen. Jeg synes vi har lykkes veldig godt med å tilfredsstille begge deler, slik at REECH fungerer enkelt og effektivt som en stige, samtidig som den er vakker å se på, både på gulvet og på veggen», sier Jon Brøcker, produktsjef Design hos C.F. Møller arkitekter.

REECH, C.F. Møller Architects - C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst

Helhet og detaljer
Konstruksjonen er enkel og logisk for å gjøre bruken intuitiv. REECH er konstruert som to rammer i svartbeiset eik som møtes i de karakteristiske messinghengslene. Utfoldet oppleves stigen derfor som et ubrutt bånd med trekantet sideprofil. Stigen låses sikkert av stigens øverste trinn, som består av en lakkert bøyd stålplate. Når stigen er foldet, holdes det samme trinnet i vertikal stilling med en diskré og raffinert magnetisk løsning, som meget godt illustrerer tilnærmingen til detaljering av møblene.


REECH trappestigen er det siste tilskuddet til familien av små møbler og tilbehør C.F. Møllers Arkitekter tegnet har for firmaet Gejst. Tidligere har C.F. Møller har designet oppslagstavlen Retell og sidebordet Svip for Gejst.

 

REECH trappestige / H71 cm x L40 cm x B59 cm.

 

Prosjektbeskrivelse
Gejst
Retell
Svip

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter