C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
17.12.2018

C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner

Fra 1. januar er Jonas Toft Lehmann utpekt som assosiert partner i C.F. Møller Architects.
Landsbankinn - C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Landsbankinn - C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er en av Skandinavias ledende og mest prisvinnende arkitektkontor, og nå ønsker selskapet en ny assosiert partner velkommen.

 

– Det er med stor glede vi kan ønske Jonas velkommen som assosiert partner i C.F. Møller. Med sin sterke faglige arkitektbakgrunn har han vært en viktig støttespiller som prosjektleder og Lead Design Architect for en rekke store konkurranser og utviklingsoppgaver i forskjellig skala, både nasjonalt og internasjonalt, sier konserndirektør og arkitekt Klaus Toustrup, og utdyper:

– Jonas arbeider på en dedikert og lidenskapelig måte med prosjektene. Han har en fantastisk evne til å få alle teammedlemmer til å samarbeide ved hjelp av åpenhet, dialog og tett samarbeid. Hans tilnærming er undersøkende, analyserende og grundig, men også kreativ, nysgjerrig og entusiastisk. Derfor er Jonas en naturlig ambassadør for C.F. Møller Architects’ innovative og helhetlige arbeidsmetode.

 

Om Jonas Toft Lehmann

Jonas er Arkitekt MAA, og ble uteksaminert fra Arkitektskolen i Aarhus i 2010. Under og etter studietiden har han arbeidet for BIG, 3XN og Schmidt/Hammer/Lassen Architects. Siden 2013 har Jonas hatt sin base hos C.F. Møller Architects i Aarhus, Danmark.

 

Blant de nyeste prosjektene Jonas Toft Lehmann har vært involvert i, kan vi nevne Mindet 6, et lyst, skulpturelt tårn og landemerke ved Aarhus’ havn, utviklingen av Dalum Papirfabrik-område til et nytt og grønt boligområde, og Landsbankinn i Island, et nytt hus til Islands største bank, med et uttrykk som tar utgangspunkt i den rå islandske naturen og et design som inkluderer og kommuniserer med hele byen. Et prosjekt som ble vunnet i en konkurranse tidligere i år.

 

Med utnevnelsen av Jonas Toft Lehmann til assosiert partner er det nå totalt syv assosierte partnere og åtte partnere i C.F. Møller Architects. Totalt er det ca. 300 medarbeidere fordelt på kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Stockholm, London og Oslo, og det arbeides med oppdrag i Danmark, Sverige, Norge, England, Irland, Island, Belgia og Tyskland.

Mindet 6 - C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner - C.F. Møller. Photo: Aesthetica Studio

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter