C.F. Møller Architects ansetter ny HR-sjef - C.F. Møller
23.10.2017

C.F. Møller Architects ansetter ny HR-sjef

Danske Christina Riddersholm starter i stillingen som HR-sjef 24. oktober.

Christina Riddersholm kommer fra stillingen som senior HR-konsulent hos Konkret HR, og hun har tidligere arbeidet med ledelses- og organisasjonsutvikling hos blant annet Danske Bank og Bestseller. I tillegg har hun vært kursholder og inngått i ledelsen hos Mindjuice Academy i Aarhus. Christina er utdannet ved Copenhagen Business School og har en master i Management Accounting & Communication fra 2005.


– Vi er glade for å kunne ønske Christina velkommen til C.F. Møller Architects. Med sin faglige bakgrunn og sitt engasjement blir hun en solid faktor i vårt arbeid med å hele tiden styrke C.F. Møller Architects som en virksomhet som lever av kreativitet, samarbeidsevner og profesjonalitet, sier Klaus Toustrup, CEO, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects.


Christina Riddersholm får base på kontoret i Aarhus, med ansvar for alle kontorer i Norge, Danmark, Sverige og England, som i dag har ca. 320 medarbeidere. Den første arbeidsdagen er 24. oktober.


Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er et av Skandinavias ledende og mest prisvinnende arkitektfirmaer, som også arbeider utenfor Skandinavias grenser.


C.F. Møller Architects står bak bygninger som Mærsk Tårnet og Copenhagen International School i København, Stockholms nye fergeterminal, Värteterminalen, det nye supersykehuset Aarhus Universitetshospital, sykehuset Akershus i Oslo, Springfield Mental Hospital og byutvikling i London, et høyhus i Antwerpen, tenkt som en landsby på høykant, en rekke nyskapende trebygninger, samt en utvidelse av det ikoniske universitetssykehuset RWTH Aachen i Tyskland, som alle er nylig avsluttede eller igangsatte prosjekter.

 

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter