Ny viseadministrerende direktør for C.F. Møller - C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
21.8.2017

Ny viseadministrerende direktør for C.F. Møller

Fra 1. september vil Lone Bendorff Farrell være en del av ledelsen hos C.F. Møller som ny viseadministrerende direktør

Lone Bendorff Farrell har siden 2015 arbeidet hos C.F. Møller som sjefsjurist


– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Lone velkommen til ledergruppen. Med sin faglige bakgrunn, sitt skarpe blikk, sitt organisatoriske talent og sin internasjonale erfaring ser vi alle frem til å samarbeide for å utvikle og styrke C.F. Møller ytterligere, både i form av organisasjonen og i det kreative og kunstneriske arbeidet vi alle brenner for i hverdagen, sier konserndirektør og arkitekt Klaus Toustrup.


Lone Bendorff Farrell erstatter Helle Lehmann Staun, som etter elleve år hos C.F. Møller skal begynne som direktør for advokatfirmaet Bruun & Hjejle.
– Jeg ønsker Helle lykke til i den nye jobben. Og jeg vil gjerne takke henne for sin innsats for C.F. Møller, siger Klaus Toustrup.


Ledergruppen hos C.F. Møller vil fra 1. september 2017 bestå av konserndirektør Klaus Toustrup, styreleder Klavs Hyttel, økonomidirektør Birgit Møller og viseadministrerende direktør Lone Bendorff Farrell.
Lone Berndorff Farrell inntrer samtidig i styrene for C. F. Møllers utenlandske datterselskaper.


Om Lone Bendorff Farrell
Lone Bendorff Farrell kom til C.F. Møller i 2015 fra en stilling som Senior Vice President Legal & Risk Management hos Vestas, som hun var hos i perioden 2005–2015. Før det var hun jurist hos Gorrissen Federspiel fra 1998 til 2005.
Hun er utdannet jurist ved Aarhus universitet og Kings College, London.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter