Nytt kontor i London - C.F. Møller
17.10.2018

Nytt kontor i London

C.F. Møller Architects’ avdeling i London har vokst ut av kontoret ved Metropolitan Wharf, og den 22. oktober flytter den til større lokaler ved Shoreditch i London.
The Darwin Centre - Nytt kontor i London - C.F. Møller. Photo: Torben Eskerod
Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre - Nytt kontor i London - C.F. Møller. Photo: Mark Hadden

London-avdelingen har vokst betydelig siden den ble etablert i 2001. Dette har resultert i at avdelingen har vokst ut av dagens lokaler ved Metropolitan Wharf, og den flytter nå til større lokaler ved Shoreditch.


- Vi er svært fornøyde med mottakelsen vi har fått siden vi startet i Storbritannia, og jeg vil gjerne takke kundene våre for det gode samarbeidet, samt alle hos C.F. Møller Architects som har gjort dette mulig. Det er veldig gledelig at det finnes etterspørsel etter arkitektur med stort fokus på velvære i Storbritannia, for både mennesker og planeten vi bor på, og vi kombinerer vår skandinaviske arv med både eksisterende og innovative byggetradisjoner, sier Rolf Nielsen, Associate Partner i London. Han driver avdelingen i London sammen med direktøren Teva Hesse.


London-avdelingen har ca. 32 medarbeidere, som blir å finne på adressen nedenfor fra den 22. oktober.


C.F. Møller Architects
Telephone House
69-77 Paul Street, London
EC2A 4NW

 

 

Aktuelle prosjekter i Storbritannia
London-avdelingen står bak utvidelsen av Darwin Centre og Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre. Avdelingen arbeider for tiden med å revitalisere Laindon Centre, boligprosjektene Blackhorse Yard og Blackwall Reach, psykiatriske sykehus i Springfield og Tolworth og renovering av Danish Church i London, for å nevne noe.


Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er ett av de største arkitektfirmaene i Skandinavia og har levert prisvinnende prosjekter i Norden og over hele verden i 90 år.


Designløsningene er metodiske og helhetlige, og et resultat av en grundig analyse av den lokale konteksten.  Vi har som mål å sette nye globale standarder ved hjelp av en designtilnærming som på en unik måte integrerer urban planlegging, landskap, arkitektur og design av konkrete bygningskomponenter.


C.F. Møller Architects har kontorer i London, København, Aarhus, Aalborg, Stockholm og Oslo.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter