VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK - C.F. Møller. Photo: Jørgen True
29.1.2018

VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK

C.F. Møller Architects vinner en ny rammeavtale med Domea.dk i forbindelse med renoveringsprosjekter i Vest-Danmark.
VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK - C.F. Møller. Photo: Jørgen True
VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK - C.F. Møller. Photo: Jørgen True

På vegne av boligorganisasjonene har Domea.dk inngått avtale med fem rådgiverteam innenfor fire ulike oppgaveområder. Inkludert C.F. Møller Architects, som har vunnet rammeavtalen for renoveringsprosjekter i Vest-Danmark.
– Når Domea.dk i fremtiden skal renovere og bygge nytt, blir det fortrinnsvis med hjelp fra noen av landets beste rådgivere. Vi har valgt rådgivere som har lang erfaring innen boligbygging og evne til å bygge attraktivt, spennende og innenfor de rammene vi har til rådighet, sier Charlotte Nørbak, som er byggesjef i Domea.dk med ansvar for rammeavtalene.


Rammeavtalenes varighet er tre år, med mulighet for forlengelse i ett år.

 

Engasjert i felles, god arkitektur
C.F. Møller Architects har gjennom årenes løp vært sterkt forbundet med utviklingen av god arkitektur til alle gjennom engasjementet i de danske boligforeningene, noe som også har ført til en rekke priser for dette arbeidet. Dette inkluderer blant annet både renoveringer og nybygg for Hummerland Boligforening, hvor renoveringen av Sundparken ble kåret til Årets Byggeri 2015 og året etter fikk tildelt Architecture of Necessity-prisen og ble finalist i Civic Trust Awards. I 2015 fikk nybygget av Henius House i Aalborg Betonelementprisen og Utzon-Statuetten. C.F. Møller Architects’ nybygg med 84 boliger i Sæby Strand ble i 2014 kåret til Nordens beste boligbygg med NBO’s Bostadspris.


Også i England utfører C.F. Møller Architects en rekke prosjekter for boligselskaper som Swan Housing, L&Q og Peabody. Inkludert Elmwood Court, Milkwood Road, Greenwich Peninsula Riverside Plot M0115 – The Moore, samt The Laindon Centre. Sistnevnte vant en hovedpris under Housing Design Awards og National Housing Awards i september 2017 i London.

 

Øvrige rammeavtaler
I tillegg til rammeavtalen med Domea.dk har C.F. Møller Architects i dag blant annet rammeavtaler med Brabrand Boligforening, Boligforeningen Ringgården, Himmerland Boligforening og Alabu Bolig.

 

Link til pressemeddelelse fra Domea.dk

VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK - C.F. Møller. Photo: Jørgen True

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter