C.F. Møller Architects ansetter Head of Sustainability - C.F. Møller. Photo: Mew
11.8.2017

C.F. Møller Architects ansetter Head of Sustainability

C.F. Møller Architects styrker sitt arbeid for bærekraft og ansetter Rob Marsh i en nyopprettet stilling som Head of Sustainability.

Bærekraft har vært en del av C.F. Møller Architects' DNA helt siden starten, og virksomheten har løpende arbeidet med å styrke arbeidet med bærekraft ved hjelp av erfaring, nye og innovative løsninger, moderne muligheter og opplæring av medarbeiderne. Nå styrkes arbeidet ytterligere med ansettelsen av Rob Marsh i en nyopprettet stilling som Head of Sustainability.

 

– Ved å ansette Rob Marsh styrker vi arbeidet med bærekraft med en faglig dyktig og talentfull sjef som skaper muligheter for å utnytte erfaringer og ideer fra alle kontorene våre og omsette dem til en internasjonal bærekraftpraksis. Dette vil være til glede for kundene og samarbeidspartnerne våre, som en naturlig forlengelse av vårt mål om å skape arkitektur og design som, for å si det på en litt flottere måte, kommer hele menneskeheten og planeten vi bor på til nytte, forteller Klaus Toustrup, administrerende direktør og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

 

Rob Marsh kommer til C.F. Møller Architects fra en tilsvarende stilling hos Arkitema, og han har tidligere blant annet vært ansatt som prosjektleder og seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut. Han får kontorplass på kontoret på Holmen i København, men siden han skal dekke alle kontorene, vil han også ofte være å se i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London.
– Jeg gleder meg til å samarbeidet med resten av team

et for å innfri de ambisjonene C.F. Møller Architects har for bærekraft og å bidra til å utvikle de gode resultatene som allerede er oppnådd, forteller Rob Marsh, som hadde sin første arbeidsdag den 7. august.

 

 

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter