The Summits. C.F. Møller

The Summits

The Summits er et nytt kontorkompleks som vil reise seg som et variert, urbant landskap i det flate Ørestaden og fremstå som et markant visuelt sentrum for hele bydelen.
 The Summits. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Steen & Strøm

Adresse

København, Danmark

Omfang

88 000 m² (56.000 m² kontor samt 32.000 m² butikker)

År

2012

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbeidspartnere

Revco v. Ulrik Kenneth Larsen (utviklingsfirma)

Bygningene, som veksler i struktur og har varierende bygningsvolumer fra 4–5 etasjer til 11–23 etasjer, danner et ensemble av plasser og hager. De skal romme både kontorlokaler og butikker på gateplan. Fra alle bygningene er det storslått utsikt over byen og sundet. Gangbroer forbinder bygningene og er en del av strategien for å sikre dynamikk og fleksibilitet for leietakerne.

Et sterkt arkitektonisk uttrykk samler bygningene og åpner opp for bruk av forskjellige materialer til de enkelte bygningene, for eksempel stein, betong eller kobber, som kan gi en unik identitet til de enkelte eiendommene uten at det går ut over sammenhengen.

Tomten ligger perfekt til med hensyn til infrastruktur, med direkte atkomst til motorveien og dermed god forbindelse til byen, Københavns Lufthavn og Malmö. Prosjektet blir oppført over en ny parkeringskjeller med 3000 parkeringsplasser.

Les mer

Flere prosjekter | Kontor & Forretningsvirksomhet

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.