The Hundred Year Home. C.F. Møller

The Hundred Year Home

Vårt bidrag til 2015 Homes for Britain Competition, "The Hundred Year Home", er et rimelig hus med tre soverom og to etasjer utformet for en deilig hverdag.
 The Hundred Year Home. C.F. Møller
Fakta

Adresse

UK

Omfang

140 m²

År

2015

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Utlysningen krevde 40 boliger per hektar, og vi lagde enheter som har godt dagslys. Vi benyttet oss aktivt av hjørner ved å vri tomtene og flytte husmassene. Trappetrinnstankegangen gir hvert hjem sin egen identitet og et attraktivt utseende uansett om det bygges som rekkehus, tomannsbolig eller frittstående.

Konstruksjonen henter inspirasjon fra viktorianske og edvardianske terrasser og gir muligheten for fleksibel bruk som passer fremtidens krav. Vi er bevisste på dagens behov om et hjem hvor den nyeste teknologien er sømløst integrert slik at de tidløse kvalitetene knyttet til proporsjoner og lys ivaretas. Den åpne, tilpasningsdyktige og fleksible utformingen gir maksimal plassutnyttelse samtidig som den er tilgjengelig for alle.

Vårt viktigste mål er eiernes, beboernes og naboenes hverdag og velvære. Derfor har vi laget hjem og et nabolag som er fleksibelt og tilpasningsdyktig slik at nabolaget blir vennlig og inkluderende og beboerne ikke ønsker å flytte.

Vi har stort fokus på å lage et vakkert og hyggelig sted å bo som gjenspeiler stedets historiske håndverkstradisjoner. Vi har valgt robuste materialer som eldes med verdighet og krever minimalt vedlikehold over tid, kombinert i et tidløst, arkitektonisk uttrykk.

Les mer

Flere prosjekter | Boliger

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.