Sassari Hospital. C.F. Møller

Sassari Hospital

To hospitaler i den italienske by Sassari skal lægges sammen til ét. University Hospital of Sassari og Sassari Regional Hospital opererer i dag som selvstændige enheder og ligger fysisk adskilt af en offentlig vej. Sigtet er såvel logistisk, funktionelt og visuelt at sammenbinde hospitalerne, så der skabes ét sammenhængende campusområde med fokus på øget effektivitet og vidensdeling.
 Sassari Hospital. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Azienda ospedaliera universitaria di Sassari

Adresse

Sassari, Italien

Omfang

30000 m²

År

2014-

Ingeniør

Politecnica

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

Metassociati
SPA

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i arkitektkonkurrence. 2014

Sassari er den italienske regions Sardiniens andenstørste by med over 130.000 indbyggere og med omtrent 275.000 indbyggere i dets opland.

Projektet omfatter opførelse af 30.000 m² nye behandlingsarealer, herunder et nyt mor-barn-center, der skal erstatte en række ældre bygninger, der ikke lever op til krav om jordskælvssikring.

De to hospitaler vil blive forbundet af en række underjordiske tunneler og en fodgængerbro, eftersom der ikke er mulighed for at omlægge vejen, der adskiller de to hospitaler. En ny fælles ankomst for hele hospitalet på University Hospital of Sassari skal rumme ambulante aktiviteter, kontorer og butikker, og omkring den nye hovedankomst iscenesætter et ”View Plaza” med rekreationelle faciliteter udsigten over området.

Hele transformationen af hospitalet skal ske uden at berøre behandlingen i de øvrige hospitalsarealer.

Læs mere

Flere projekter | Sundhed

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.