Long Lane, Cambridge. C.F. Møller

Long Lane, Cambridge

Long Lane er et boligprojekt på 273 boliger i skandinavisk stil i et nyt kvarter i Great Kneighton i Cambridge. Masterplanen for området bevarer de historiske træk fra området - bl.a. ligger der en fredet gård på grunden lige ved siden af - mens de nye boliger er både funktionelle, fleksible og bæredygtige.
 Long Lane, Cambridge. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Skanska Residential Developments UK Limited

Adresse

Cambridge, UK

Omfang

273 boliger, 54.000 m²

År

2011-2013

Bygherrerådgiver

Project Manager - Gardiner & Theobald Management Services

Entreprenør

Skanska UK Construction Ltd (Communities)

Ingeniør

Edge Structures Limited

Arkitekt

C.F. Møller Architects i samarbejde med PRP Architects

Landskab

Place Design & Planning

Kunstner

Futurecities

Andre samarbejdspartnere

Planning Consultant - Bidwells

Præmiering
Præmiering
  • Nomineret til Housing Design Awards. 2013
  • 1. præmie i konkurrence. 2011

Alle boligerne lever op til standarden "Lifetime Homes", dvs. at de følger en række tilgængelighedskrav, så boligerne også vil kunne anvendes af fx personer med handicap og ældre borgere. På den måde maksimeres funktionaliteten, og beboerne sikres den bedst mulige boligkvalitet uden at gå på kompromis med hverken æstetikken eller omkostningseffektiviteten. Målet er også, at boligerne lever op til den britiske "Code for Sustainable Homes" på niveau fire eller fem. Code for Sustainable Homes er en standard, som har til formål at fremme bæredygtigt boligbyggeri.

Boligkvarteret bygges op omkring en stor park med et levende hegn i midten af området, hvorfra der udspænder sig et net af gang-og cykelruter. Omkring parken er der et mangfoldigt udvalg af boliger i varierede gadelandskaber: Gårdhuse, parcelhuse, rækkehuse, og lejligheder i små gader og med en blanding af ejer- og lejerboliger.

I både huse og lejligheder er der højt til loftet, masser af naturligt lys, omfattende indbygget opbevaring og fokus på at anvende vedvarende energi så vidt muligt.

Læs mere

Flere projekter | Boliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.