Musholm Bugt Feriecenter, udbygning. C.F. Møller

Musholm Bugt Feriecenter, udbygning

Den nuværende del af Musholm Bugt Feriecenter, der er tegnet af arkitektfirmaet ARKOS, er af høj arkitektonisk kvalitet og udført med stor respekt og fokus på at skabe optimal tilgængelighed for fysisk handicappede.
 Musholm Bugt Feriecenter, udbygning. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Musholm Fonden

Adresse

Korsør, Danmark

Omfang

3.655 m²

År

2013

Bygherrerådgiver

Årstiderne Arkitekter

Ingeniør

D&N A/S

Andre samarbejdspartnere

René Kural, Center for sport og arkitektur, Teknologisk Institut

Præmiering
Præmiering
  • Delt 1. præmie i arkitektkonkurrence fase 1. 2012

Den kommende udbygning kommer til at bestå af en multihal, flere ferieboliger og konferencefaciliteter, samt køkken og spisesal.

C.F. Møllers konkurrenceforslag er tegnet med stor respekt og indlevelse i den eksisterende arkitektur og natur og sigter mod at bidrage positivt til den samlede oplevelse.

Multihallen er placeret som det første, man møder ved ankomsten til feriecenteret. Den har et skråt græsdækket tag og store vinduer med kig ind til det liv, der udfolder sig i hallen. På den måde synliggøres feriecenterets aktiviteter, og hallens markante arkitektur er med til at give stedet en forstærket identitet med en imødekommende og veldefineret ankomst.

De 20 nye boliger er placeret mod vest som en afsluttende, samlet klynge, der signalerer fællesskab. Boligerne ligger i grupper af fire, der indadtil danner en halvlukket kreds omkring et fælles grønt landskabsrum og udadtil sikrer boligerne en privathed, som dog også byder på den for Musholm Bugt Feriecenters karakteristiske udsigt over marker og bugt.

Læs mere

Flere projekter | Plejeboliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.