The Atlantic House. C.F. Møller

The Atlantic House

Familieboligen 'The Atlantic House' ligger på en stenet bakkeskråning langs en naturskøn kystrute i Irland. Husets form er inspireret af det omgivende landskabs ujævne og skrå former og er designet med henblik på at yde ly og læ for husets sydvendte terrasser. De indendørs rum er organiseret efter indfald af morgenlys og panoramiske kig ud over havet.
 The Atlantic House. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Fortrolig

Adresse

Fortrolig, Ireland

Omfang

235 m² bolig + 14 m² væksthus

År

2014-2019

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

The Atlantic House er opført i et plan og rummer tre soveværelser, et åbenplan-stuemiljø og et bibliotek. Integreret under det skrånende tag er et indvendigt solrum, der trækker lyset ind i huset og tilbyder sydvendte kig til omgivelserne. Den landskabeligt bearbejdede have komplimenterer det rå, stenede og ujævne bakkelandskab med udendørs terrasser, der ligger placeret på et plateau mellem husets forside og et fald i det skrånende landskab.

Et simpelt udvalg af naturlige, lokale materialer af høj kvalitet - f.eks. skifer til de simple skrå tage, hvidkalkede teglmure og forkullet træbeklædning - matcher det rå landskab og kystens skulpturelle, sorte stenformationer. Designet sikrer et velisoleret lavenergi-hus, der fyldes med naturligt lys og indgår i et tæt forhold med sine omgivelser.

Læs mere

Flere projekter | Villaer

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.