The Hundred Year Home. C.F. Møller

The Hundred Year Home

Vores bidrag til 2015 Homes for Britain Competition, "The Hundred Year Home", er et almennyttig tre-værelses to-etagers hus udformet som en nyfortolkning af klassiske engelske boligtyper for at skabe glæde i hverdagen.
 The Hundred Year Home. C.F. Møller
Fakta

Adresse

UK

Omfang

140 m²

År

2015

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Med inspiration fra de fortsat aktuelle kvaliteter i victorianske og edwardianske rækkehuse, tilsat et twist af Dansk Design, giver arkitekturen mulighed for at tilpasse hjemmet til behovene i en fjern fremtid. Den nyeste teknologi er integreret, men det vigtigste er de tidløse kvaliteter af proportioner og lys og den åbne og fleksible planløsning som minimerer gangarealer og sikrer tilgængelighed for alle.

Selv ved den foreskrevne tæthed på 40 boliger per hektar opnår forslaget fuldt gennemlyste rum og skaber spændende hjørneløsninger ved at rotere bygningerne let i forhold til hinanden. De forskudte bygningskroppe fremhæver og synliggør de enkelte boliger, uanset om de er arrangeret som rækkehuse, dobbelthuse eller fritliggende enfamilies-hjem.

Gode forhold og velvære i hverdagen for beboere og naboer, er nøglen til at skabe et kvarter, der er rummeligt, venligt og inkluderende og hvor man kan blive boende hele livet.

En vigtig del af den tidløse kvalitet og boligernes lavenergi-koncept er også sunde, gedigne og holdbare materialer, som ældes yndefuldt med et minimum af vedligeholdelse – og som både kan afspejle historiske håndværkstraditioner og forblive attraktive over lang tid.

Læs mere

Flere projekter | Boliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.