The Rock - miljødesign. C.F. Møller

The Rock - miljødesign

International konkurrence om at designe Europas mest energieffektive kontorbyggeri i Bjørvika-området.
 The Rock - miljødesign. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Norske Arkitekters Landsforbund i samarbejde med Oslo S Utvikling og Enova SF

Adresse

Oslo, Norge

Omfang

26000 m2

År

2005

Ingeniør

ARUP
Alectia A/S

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

vglcph

Præmiering
Præmiering
  • Præmieret med et indkøb på 100.000 NOK. 2005

The Rock er et præmieret konkurrenceforslag i en international arkitektkonkurrence om at tegne Europas mest energirigtige kontorbyggeri. Energi-konceptet kræver nytænkning og giver helt nye muligheder i det arkitektoniske udtryk, for huset ændrer form, når man skal designe efter energien og efter vind- og lysforholdene. The Rock har en tung bygningskrop for at kunne holde på energien og rejser sig som et monolitisk fjeld, hvor siderne er facetterede for at give maksimalt udsyn og for at udnytte vind og solforhold bedst muligt. Kontorbyggeriet har et samlet energiforbrug på kun 64 kwh/m2/år.

Læs mere

Flere projekter | Kontor/Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.