The Summits. C.F. Møller

The Summits

The Summits er et nyt kontorbygggeri, der kommer til at rejse sig som et varieret, urbant landskab i det flade Ørestaden og fremstå som et markant visuelt omdrejningspunkt for hele bydelen.
 The Summits. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Steen & Strøm

Adresse

København, Danmark

Omfang

88.000 m² (56.000 m² kontor samt 32.000 m² butikker)

År

2012

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

Revco v. Ulrik Kenneth Larsen (udviklingsfirma)

Bygningerne, der veksler i struktur og har varierende bygningsvolumener fra 4-5 etager til 11-23 etager, danner et ensemble af pladser og haver. De skal rumme både kontordomiciler, og langs strøggaderne butikker. Fra alle bygninger er der en storslået udsigt over byen og sundet. Gangbroer forbinder bygningerne og er del af strategien i forhold til at sikre dynamik og fleksibilitet for lejerne.

Et stærkt arkitektonisk udtryk samler bygningerne og åbner op for brug af forskelligartede materialer til de enkelte bygninger, eksempelvis sten, beton eller kobber, der kan give en unik identitet til de enkelte ejendomme uden at gå udover sammenhængen.

Grunden ligger ideelt infrastrukturelt med direkte adgang til motorvejen og derved god forbindelse til city, Københavns Lufthavn og Malmø. Projektet bliver etableret ovenpå en ny p-kælder med 3000 p-pladser.

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.