Ungdomsboliger ved Randersvej. C.F. Møller

Ungdomsboliger ved Randersvej

På Randersvej i Aarhus opføres en ny ungdomsboligbebyggelse, der sætter rammen for et moderne studieliv med plads til både samvær og privathed.
 Ungdomsboliger ved Randersvej. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Brabrand Boligforening

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

3.700 m²

År

2017-

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i arkitektkonkurrence. 2017

Ungdomsboligerne er disponeret med forskellige typer af aktivitets- og opholdszoner. Fællesarealerne har en fortættet skala med fokus på at styrke den sociale interaktion og skabe mulighed for positiv samvær efter beboernes behov og interesse.

Bo-enhederne er indrettet så kvadratmeterne er bedt muligt udnyttet, og der er derfor mulighed for at skabe attraktive differentierede fællesarealer.

Bygningen er organiseret efter enkle principper og består af 2 kollegiehuse i 5 etager bundet sammen af en 4 etagers mellembygning i glas. Mellembygningen gennembrydes af begrønnede etageskiver der fungerer som altaner for de centrale fælles- og opholdsrum. Kollegiehusene har på hver etage 11 værelser der er samlet omkring et fællesområde med køkken og spise-/opholdsplads. Fællesområdet ligger som en gennemlyst lomme i midten af den gennemgående gang. I facaden fremstår fællesarealet, sammen med det store opholds- og ankomstrum i midten, som transparente skår hvor husets indre liv bliver en del af byen.

Læs mere

Flere projekter | Almene boliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.