Glostrup Storcenter. C.F. Møller. Photo: Steen & Strøm

Glostrup Storcenter

Renovering og udvidelse af Glostrup Storcenter fra 1970'erne.
 Glostrup Storcenter. C.F. Møller. Photo: C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Danica Butikscenter A/S
Steen & Strøm Danmark A/S

Adresse

Glostrup, Danmark

Omfang

4900 m² (nybygning) til de eksisterende 37.000 m²

År

2007-2010

Entreprenør

Hoffmann A/S

Ingeniør

Moe & Brødsgaard (totalrådgiver)

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

En helt ny identitet til Glostrup Storcenter bygget i 1970'erne. Det har været målet med at renovere og udvide centret. Facaden fremstår nu som et skulpturelt vartegn for centret med nye ikoniske indgangspartier i organiske former og en facadebeklædning af langsgående bånd af lyse polycarbonatplader med vekslende gennemskinnelighed. Transparensen i facaden er afstemt i forhold til de bagvedliggende funktioner, fx en café. Om aftenen bliver facaden oplyst bagfra af led-lys og får storcentret til også at træde markant frem i aftenmørket. Indvendigt er der i renoveringen arbejdet med at skabe lys og imødekommenhed, bl.a. ved at hæve taget over centergaden til dobbelthøjde og etablere et nyt gennemgående ovenlys.

Læs mere

Flere projekter | Kontor/Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.